Nyheter

Auktion Oktober

Resultatet från autkionen den 10 oktober kan ni se här


Störningar

För att användarupplevelsen och funktionaliteten på sidan ska bli ännu bättre så håller jag på att ändra om. Detta kan göra att sidan vid tillfällen kan se lite konstig ut. Jag ber om ursäkt för detta.

//Daniel Hultman, Utvecklare och drift av Borasff.se.


Till minne Lennart Andréasson

Vi har fått det tråkiga beskedet att vår föreningsmedlem Lennart Andréasson har avlidit i en ålder av 95 år. Lennart var medlem i Borås Filatelistförening och tillika Sveriges Filatelistförbund i hela 72 år!

Läs mer om det under fliken medlemmar.


Årsmöte 2015

På årsmötet den 22 januari 2015 överlämnades flera av Förbundets Medaljer till Borås medlemmar.

Läs mer om det under fliken medlemmar.


Artikel om Erik Hultman Från BT

Frimärken är hans stor intresse Erik Hultman är filatelist och har en imponerande samling. Exakt hur många de är vet han inte, men säger att det nog är 100-tusentals. Och Erik tillhör de få i landet som kan avgöra om frimärken är falska eller äkta.

Läs mer om det under fliken medlemmar.


Vårutflykt

BORÅS FILATELISTFÖRENING har haft sedvanlig vårutflykt som är en hemlig utflykt för föreningens medlemmar och anhöriga.

Läs mer om det under fliken medlemmar.


Borås sålde mest på FD

Nu har vi fått resultat av säljtävling Tio i Topp på Frimärkets Dag 2014.

Läs mer om det under fliken medlemmar.


Till minne av Hugo Josefsson

Vi har nåtts av beskedet att vår medlem Hugo Josefsson har avlidit i en ålder av 93 år. Hugo var en mångårig medlem som alltid hade en positiv utstrålning, vänlig, tillmötesgående, en underbar kamrat och dessutom en fantastisk filatelist. Boråsföreningen har ju haft förmånen att fostra många duktiga filatelister och Hugo var en av de absolut främsta och dessutom en internationellt känd utställare med flera oerhört fina utmärkelser.

Läs mer om det under fliken medlemmar.


Frimärkets Dag 2014-03-29

Frimärkets Dag på hemgården blev en lyckad dag trots att det var Elfsborgsdagen, Åhaga:s stora utställning och den nya Loppisen som startade på lördagen.

Läs mer om det under fliken medlemmar.


Ny hemsida

Välkommen till Borås Filatelistförenings nya hemsida! Sidan är just nu i utvecklingsstadiet och kommer fortsätta att utvecklas ett tag framöver. Har ni några förslag på ändringar eller förbättringar tas dessa gärna emot. Kontakta antingen mig direkt via mailadressen daniel.hult@hotmail.com eller Erik Hultman på erik.frim@telia.com.

Här kommer nyheter att visas som till exempel vad som gjorts och viktiga händelser inom en snar framtid. I menyn ovan hittar du föreningens styrelse, träffar och kontaktinformation mm.

Frimärke
Ny Lokal från 28/3 är på Viskastrandsgatan 5 in på gården. Vi öppnar 17:30 och mötet börjar 18:30